IPL ontharen in Eindhoven

IPL oksels

Wil jij van die vervelende haren af? Laat je dan nu door een ervaren huidtherapeut met IPL ontharen in Eindhoven. Ervaar de gemakken van ontharing. Er is nu tijdelijk een IPL actie bij huidkliniek SKINMED. Ga voor een behandeling van je oksels, bikinilijn of onderbenen. Geniet van een haarloze huid, zonder te hoeven scheren. Onze huidtherapeut zal de zone naar keuze ontharen. Daarna kun je direct gaan genieten van het gemak van een haarloze huid.

IPL ACTIE

Ter introductie van ons nieuw IPL apparaat bieden wij nu tijdelijk een ontzettend scherpe prijs voor het ontharen van drie zones. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat betekend dat er voldoende tijd voor u wordt ingepland.

IPL ONTHAREN

Lichtflitstherapie, ofwel IPL (Intense Pulsed Light) is een effectieve methode om haartjes te verwijderen. De behandelkop geeft lichtflitsen met een hoge intensiteit. Deze energie wordt opgenomen door het haarpigment. Door de warmte worden de kiemcellen behandeld. De kiemcellen zijn verantwoordelijk voor het aanmaken van haren. De omringende huid blijft tijdens de IPL behandeling gespaard. In de dagen of weken na de behandeling zullen de haren uitvallen. Jij geniet van een gladde huid!

EEN GLADDE HUID

Om een haarloze en gladde huid te krijgen zijn er meerdere behandelingen nodig. Iedere 6-10 weken laat jij de zone naar keuze ontharen. De zone dient geschoren te zijn en mag niet geharst, geëpileerd of met de touwtjes methode behandelt worden. Doordat we de haar in het haarzakje laten zitten kunnen de haren effectief met IPL behandelt worden. De haren moeten kort geschoren zijn, zodat het licht goed naar de haarwortels geleid kan worden. Binnen veertien dagen na de behandeling vallen de restjes uit de haarschacht. De haargroei wordt door een IPL behandeling direct minder sterk en groeit langzamer terug. Wil jij ook een gladde huid? Laat je dan met IPL ontharen in Eindhoven.

INTRODUCTIEKORTING

 • 6 IPL behandelingen voor de oksels van €300,- voor €129,-
 • 6 IPL behandelingen voor de bikinilijn van €360,- voor €149,-
 • 6 IPL behandelingen voor de onderbenen van €750,- voor €349,-

AANVULLENDE VOORWAARDEN

 • Huidtype 6 kan niet worden behandeld.
 • De behandeling is niet geschikt voor een zongebruinde huid.
 • Het pakket moet in een keer worden afgenomen en betaald.
 • Alleen gepigmenteerde haren kunnen worden behandeld.
 • De behandeling vindt eenmaal in de 6-10 weken plaats i.v.m. de groeicyclus van de haren.
 • De eerste afspraak moet plaatsvinden voor 27 januari 2020.

Maak nu meteen gebruik van de actie om van die vervelende haren af te komen! Boek een afspraak voor een gratis intake en bespreek jouw wensen met de huidtherapeut.

IPL

PROFESSIONELE HUIDTHERAPEUT

Er bestaat veel verwarring over wie met een IPL-apparaat mag behandelen. Helaas bestaat hier nog geen regelgeving voor. Dat betekend dat er een kans is dat jij voor ongeschoolde behandelaar kiest. Denk dus goed na waar jij je laat behandelen, want bij heel veel instituten werken mensen die niet voor de huid gestudeerd hebben. Gelukkig is de titel huidtherapeut beschermd door de Nederlandse wet. Als je liever verzekerd bent van een goede behandeling, kies dan voor een behandeling bij de huidtherapeut! Onze deskundige huidtherapeut heeft een 4-jarige hbo-studie gedaan en is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen. Zij is ook aangesloten bij de beroepsvereniging voor huidtherapeuten en bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Je kunt direct bij huidkliniek SKINMED terecht.

2 reacties

 1. Ontharings behandelingen gehad in mijn gezicht met IPL. Zeer goede resultaat.

  Ik raad het iedereen aan die donkere haargroei heeft

  • michellevanderaalst

   Hartelijk dank voor je recensie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de behandeling.

   Met vriendelijke groet,
   Michelle van der Aalst
   Huidtherapeut (BSc)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *