Verminder verstopte poriën met de Pore Refining Facial

Deze unieke gezichtsbehandeling vermindert verstopte poriën. Een porie is een opening in jouw huid waar talg wordt aangemaakt. Bij een verdikte huid en overmatige talgproductie raken de poriën verstopt en ontstaan er onzuiverheden, zoals mee-eters. Het is daarom belangrijk om de poriën dagelijks goed schoon te houden.

De Pore Refining Facial wordt uitgevoerd met een apparaat, namelijk de Aqua Glo. Hierbij kan het apparaat specifiek aangepast worden op jouw huid. Zo kunnen wij de flow, het vacuüm en het opzetstukje aanpassen. De flow bepaald hoeveel vloeistof op de huid wordt aangebracht. Het vacuüm wordt bepaald aan de hand van het te behandelen gebied, maar ook de gevoeligheid van de huid. Bij iedere fase wordt het opzetstukje gewisseld. Tijdens de behandeling vinden extracties plaats doordat het vacuüm het talg uit de huid zuigt. Het vacuüm wordt gecombineerd met een speciaal opzetstukje. Hierdoor worden de poriën op milde wijze diep gereinigd. Grove poriën kunnen niet verwijdert worden, je kunt ze wel verfijnen. Verminder nu verstopte poriën met een Pore Refining Facial kuur.

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om een minikuur te volgen van 3 behandelingen met 1 behandeling per week. Een meer intensieve kuur bestaat uit 6 tot 12 behandelingen. Deze milde behandeling is uitermate geschikt om tijdens de zomer te ondergaan. Er is een korte hersteltijd van 24 uur. Dat wil zeggen dat de huid maximaal 24 uur nodig heeft om te herstellen voordat deze weer aan de zon blootgesteld mag worden. Na de behandeling voelt de huid zijde zacht en heb je een frisse gloed.

INTRODUCTIEKORTING

  • 1 behandeling voor het gezicht van €75,- voor €49,95
  • 6 behandelingen voor het gezicht van €450,- voor €270,-
  • Geldig vanaf 1 augustus 2020 t/m 31 oktober 2020

FASE 1: REINIGING + EXFOLIATIE:

De huid wordt gereinigd met ingrediënten, zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.

FASE 2: EXTRACTIES + PEELING:

De huid wordt diep gereinigd met salicylzuur. Met een techniek genaamd PRESS & TWIST wordt de T-zone intensiever behandeld.

FASE 3: KALMEREN + HYDRATEREN:

De huid wordt gehydrateerd en gekalmeerd met ingrediënten, zoals hyaluronzuur, antioxidanten en aloë vera. Met een techniek genaamd WET KISS wordt de huid rijkelijk verzorgd.

Pore Refining Facial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *