Wijnvlek

HOE IS MIJN WIJNVLEK ONTSTAAN?

Een wijnvlek is een rode vlek die bestaat uit verwijde bloedvaten in de huid. Ook zijn er meer bloedvaatjes in het aangedane gebied aanwezig. De vlek is bij de geboorte al aanwezig. Meestal wordt de wijnvlek geleidelijk donkerder. Ook kan de vlek in de loop der jaren groeien.

HOE VERMINDER IK MIJN WIJNVLEK?

Een wijnvlek kan door u niet vermindert worden. Het is mogelijk om de rode verkleuring minder zichtbaar te maken met een camouflage in een natuurlijke huidtint. Met deze camouflage kunt u de wijnvlek bedekken. Deze camouflagecrème is water- en veegvast en kan indien gewenst aangebracht worden.

WELKE INGREDIËNTEN HEB IK IN MIJN HUIDVERZORGING NODIG?

Het DERMACOLOR Camouflagesysteem heeft meer pigment (45-50%) in de camouflageproducten dan standaard make-up soorten (10-15%). Hierdoor dekt de professionele camouflage beter en is deze geschikt voor het minder zichtbaar maken van grote huidkleurverschillen. Bovendien is de camouflage hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypes.

WELKE BEHANDELING HEB IK NODIG?

Met lichtflitstherapie kan een wijnvlek vervaagd worden. Met verschillende filters bepalen wij de diepte van de lichtflits. Hierdoor kan de roodheid in meerdere lagen van de huid opgewarmd worden, waarna de bloedvaten door het lichaam opgeruimd worden. Het slagen van de behandeling is afhankelijk van de diepte van de verwijde bloedvaten en de reactie van uw huid op de behandeling. Hoe oppervlakkiger de verwijde bloedvaten in de huid liggen, des te groter de kans op een goed resultaat.

Behandelingen:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.