Panniculose

HOE IS MIJN PANNICULOSE ONTSTAAN?

Panniculose is een huidprobleem wat veel vrouwen hebben. Het wordt vaak cellulite of sinaasappelhuid genoemd. De putjes in de benen en billen hebben de structuur van een sinaasappelschil. De onderhuidse onregelmatigheden ontstaan in het bindweefsel als gevolgd van een slechte doorbloeding. Gecombineerd met een verhoogde oestrogeenspiegel wordt de neiging tot cellulite versterkt.

Er zijn verschillende fases te onderscheiden. Bij de eerste fase is er een gladde huid zichtbaar. Alleen bij het oppakken van de huid ontstaan er putjes. Bij de tweede fase kunnen er putjes waargenomen worden in staande houding, terwijl deze verdwijnen zodra een liggende houding wordt aangenomen. Bij de derde fase zijn de putjes in de huid altijd zichtbaar.

HOE EGALISEER IK MIJN HUID?

Door middel van een gezond eet- en bewegingspatroon kun je er voor zorgen dat de ontwikkeling van cellulite wordt beperkt.

WELKE INGREDIËNTEN HEB IK IN MIJN HUIDVERZORGING NODIG?

Er zijn geen ingrediënten bekend die cellulite verminderen.

WELKE BEHANDELING HEB IK NODIG?

Met endermologie kan een intensieve bindweefselmassage gegeven worden. De endermologie behandeling stimuleert de afvoer van vetcellen en lymfevocht, verzacht verhard littekenweefsel en bevordert de doorbloeding van de huid. Door middel van endermologie nemen vet- en vochtophopingen af en wordt de bindweefselstructuur verbetert.

Behandeling:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.