De huidkliniek

HET HOOFDKANTOOR

Bereikbaarheid
Deze locatie wordt alleen gebruikt voor het beheer van de webshop, het samenstellen en verzenden van bestellingen. U kunt alleen op afspraak bij deze locatie terecht om bestellingen op te halen. Met de auto is de locatie goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Als u gebruik maakt van het openbaar vervoer dan kunt u via lijn: ''405 Achtse Barrier'' en ''406 Ekkersrijt'', de halte Roelantlaan bereiken. Vanaf de halte is het ongeveer 7 minuten lopen.

Openingstijden
Maandag Alleen op afspraak
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

DE HUIDKLINIEK

Bereikbaarheid
De huidkliniek is gevestigd in een gezondheidscentrum, samen met We Care en Huisartspraktijk de Boer. Met de auto is de huidkliniek goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Als u gebruik maakt van het openbaar vervoer dan kunt u via lijn: ''2 Bliksembosch'', de halte Belgiëplein bereiken. Vanaf de halte is het ongeveer 3 minuten lopen.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00 (oneven weken)
15:00-20:00 (even weken)
Donderdag 09:00-12:00
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

SKINMED EINDHOVEN

Multidisciplinaire samenwerking
Wij hechten veel waarde aan het samenwerken met andere praktijken. Door onderling te communiceren met therapeuten in andere vakgebieden willen wij de doorstroom van de zorg verbeteren. In sommige gevallen is het van belang om verschillende therapieën te combineren, dit kan uw herstel bespoedigen. Met uw huidtherapeut kunt u de mogelijkheden bespreken.

Hier kunt u een directe verwijzing naar de websites van onze partners vinden:

Kwaliteitsregister Paramedici
Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Patiënten en zorgverzekeraars kunnen de registers raadplegen om te zien of een paramedicus is vermeld in het kwaliteitsregister en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen. Uw huidtherapeut staat geregistreerd onder het volgende registratienummer: 39103589588.

Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten
De NVH is een beroepsvereniging en behartigt de belangen van aangesloten huidtherapeuten in Nederland, ontwikkelt kwaliteitsbeleid en organiseert na- en bijscholingsprojecten voor haar leden. Michelle van der Aalst is met lidnummer: 520071 aangesloten bij de beroepsvereniging.

Vektis
Het AGB-register heeft een overzicht van alle zorgaanbieders in Nederland. Het AGB-register beschikt over eenduidige gegevens van zorgaanbieders. Een AGB-code is een unieke identificerende sleutel van individuele zorgverleners en zorgorganisaties. Zowel de praktijk als uw huidtherapeut zijn geregistreerd bij Vektis.

Kamer van Koophandel
Het handelsregister is de basisregistratie waarin alle bedrijven ingeschreven staan. U kunt ons vinden onder het KvK-nummer: 67981569, locatie Prinsejagt met vestigingsnummer: 000036463507 en locatie De Tempel met vestigingsnummer: 000041621026.

Zorgkaart Nederland
Zorgkaart Nederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Het is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. Hier kunt informatie en recensies over SKINMED vinden. Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf een recensie te plaatsen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.