Krijg weer een stralende huid met micro-needling!

Deze behandeling met de dermapen laat jouw huid weer stralen. Micro-needling bevordert namelijk de natuurlijke productie van collageen. Dit is een belangrijk onderdeel van het bindweefsel in onze huid. Het collageen is verantwoordelijk voor de vitaliteit van de huid. Het is een eiwit dat gemaakt wordt door de fibroblasten. De huid maakt het collageen zelf aan, maar na het vijfentwintigste levensjaar wordt dit proces trager. Wanneer de productie van collageen afneemt wordt de stevigheid in de huid minder. Ook kunnen huidbeschadigingen, zoals (acne) littekens leiden tot een slechte genezing, waarbij te weinig collageen wordt aangemaakt. Krijg weer een stralende huid met micro-needling!

DE GENEESKRACHT VAN FIBROBLASTEN

Tijdens deze behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierbij maken wij gebruik van de natuurlijke wondgenezing, waarbij fibroblasten geactiveerd worden. Ze hebben een groot vermogen om collageen en andere vezels aan te maken. Het geeft de huid een vitale uitstraling op geheel natuurlijke wijze.

HET ACTIVEREN VAN JOUW HUID

Bij micro-needling gebruiken wij als tussenstof hyaluronzuur. Hierdoor glijdt de dermapen makkelijker over de huid. Door de kanaaltjes wordt hyaluronzuur extra goed opgenomen. Hyaluronzuur is instaat om 1000 keer zijn eigen gewicht aan water binden. Van nature hebben we al hyaluronzuur in de huid, dit ligt namelijk opgeslagen in het bindweefsel. Dit suikermolecuul houdt van water. De natuurlijke vorm is enerzijds verbonden aan collageen en bindt zich anderzijds aan water. Dit zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Hyaluronzuur is dus een bouwsteen om onze huid vitaal en vochtrijk te houden.

DE WONDEREN VAN DE DERMAPEN UITGELEGD

Eerst wordt de huid goed gereinigd en vervolgens ontsmet. Daarna wordt met een dermapen de huid behandelt. Dit is een pen, met een kleine stamper waarop 12 naaldjes bevestigd zijn. De stamper beweegt met maar liefst 3.000rpm tot 12.000rpm zeer snel op en neer. De diepte waarmee de naaldjes de huid in gaan varieert van 0.25mm tot 1.5mm in het gezicht. En 1.5mm tot 2.5mm op het lichaam. Deze naalden hebben een speciale CE certificering. Dat betekend dat micro-needling internationaal erkend is als een veilig medisch hulpmiddel. Kies voor de dermapen op het gebied van micro-needling in Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *