Zwangerschapsmasker

HOE IS MIJN ZWANGERSCHAPSMAKSER ONTSTAAN?

Een zwangerschapsmasker ontstaat vaak tijdens een zwangerschap. Ook speelt erfelijke gevoeligheid of medicatie een rol. Tijdens de zwangerschap is de productie van verschillende hormonen in het lichaam verhoogd. Deze lichtbruine tot donkerbruine verkleuringen ontstaan geleidelijk door blootstelling aan de zon in combinatie met hormonen die de aanmaak van pigment stimuleren. De pigmentcellen gaan meer pigment aanmaken als reactie op deze hormonale verstoring.

HOE VERMINDER IK MIJN ZWANGERSCHAPSMAKSER?

Er zijn mogelijkheden om een zwangerschapsmasker te verminderen. Het is hierbij belangrijk de zon zoveel mogelijk te vermijden.

WELKE INGREDIËNTEN HEB IK IN MIJN HUIDVERZORGING NODIG?

Om de activiteit van de pigmentcellen onder controle te krijgen worden ingrediënten, zoals hexylresorcinol en melkzuur geadviseerd. Dit zijn pigmentremmers. Hierbij is gebruik van een zonbescherming met een hoge factor noodzakelijk.

WELKE BEHANDELING HEB IK NODIG?

Bij een oppervlakkige verkleuring kan behandeling met lichtflitstherapie voldoende resultaat behaalt worden. Vaak is behandeling met lichtflitstherapie in combinatie met het gebruik van medicinale producten het meest effectief. De producten zorgen voor onderhoud van het behaalde resultaat en zorgen dat de pigmentproductie normaliseert.

De peelings van DERMAQUEST zetten we in om oppervlakkige en diepe verkleuringen te behandelen. Een belangrijk ingrediënt van deze peelings is melkzuur. Melkzuur heeft de eigenschap om donkere verkleuringen op te lichten en reguleert de productie van pigment, zodat de teint egaal wordt.

Behandelingen:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.