Tattoo

WAAROM KRIJG IK SPIJT VAN EEN TATTOO?

Een groot deel van de mensen krijgt uiteindelijk spijt van zijn of haar tattoo. Veel mensen zijn nog jong als ze de tatoeage laten zetten en volgen de trend van het moment. Ook kan een tattoo na verloop van tijd zijn kwaliteit verliezen; de inkt vervaagd en loopt uit. Na gemiddeld vijf jaar krijgen de meeste spijt. Het duurt vaak daarna nog eens vijf jaar voordat zij de stap nemen om er iets aan te laten doen.

HOE VERMINDER IK DE ZICHTBAARHEID VAN MIJN TATTOO?

Tatoeages kunnen met een kledingstuk op sommige lichaamsdelen makkelijk verborgen worden. Het kan nodig zijn om veeg- en watervaste camouflage aan te brengen om de zichtbaarheid te verminderen. Dit is echter alleen een tijdelijke oplossing.

WELKE INGREDI√čNTEN HEB IK IN MIJN HUIDVERZORGING NODIG?

Het is altijd belangrijk om goed voor een tattoo te zorgen. Het is van belang om altijd een zonbescherming met factor 30 of hoger aan te brengen. Door dit vanaf het begin te doen zorg je ervoor dat de kwaliteit van de tattoo beter behouden blijft. Sommige professionele camouflage producten bevatten titanium dioxide. Dit zorgt voor de weerkaatsing van het zonlicht.

WELKE BEHANDELING HEB IK NODIG?

Wij adviseren DERMACOLOR voor sterke huidkleurverschillen, zoals een tatoeage. Het is ook geschikt om aan te brengen op een lichaamsdeel. De camouflage geeft een sterke dekking en blijft onder extreme omstandigheden goed zitten.

Behandelingen:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.