De beste zorgverzekeraars voor acne

DE BESTE ZORGVERZEKERAARS VOOR ACNE

Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekend dat dit ook je kans is om een andere zorgverzekering af te sluiten. In de praktijk probeer ik iedereen een advies te geven op basis van iemand zijn of haar wensen. Maar natuurlijk zijn er ook mensen die ik (nog) niet in de praktijk zie. Wellicht hebben jullie de wens om je in 2020 te laten behandelen. Daarom heb ik voor jullie een top 5 samengesteld. Kies hieronder de beste zorgverzekering voor acne

Top 5 aanvullende zorgverzekeringen:

 • Zorgverzekeraar UMC: Extra zorg 1 – acnetherapie: 500 euro p.j. – premie 9,70
 • Univé: Aanvullend Goed – acnetherapie: 300 euro p.j. – premie 9,95
 • VGZ: Aanvullend Beter – acnetherapie: 500 euro p.j. – premie 21,95
 • ZEKUR: Extra ZEKUR ZORG – acnetherapie: 500 euro p.j. – premie 33,95 (let op: uit dit pakket wordt ook fysiotherapie gedeclareerd!)
 • VGZ: Aanvullend Best – acnetherapie: 700 euro p.j. – premie 35,95
 • Alle aanvullende zorgverzekeringen kan je vergelijken bij Independer.

  HOE ONTSTAAT ACNE?

  Acne ontstaat door een combinatie van factoren, namelijk een verhoogde talgproductie, een verstoring in het afschilferen van dode huidcellen en door verhoogd aantal bacteriën. Daarnaast kan acne verergeren door verkeerde huidverzorging en het zelf uitdrukken van de onzuiverheden. Ook stress en hormonale schommelingen kunnen acne beïnvloeden. Verder speelt voeding ook een rol. Veel mensen komen hierdoor in een vicieuze cirkel terecht. Alles wat zij proberen werkt niet of lijkt de situatie te verergeren.

  HOE WORDT ACNE BEHANDELT?

  Hoewel slechte huidverzorging niet de oorzaak van acne is. Kan een goede huidverzorging wel bijdragen aan verbetering van het huidbeeld. Door te starten met de behandeling van acne wordt de huid terug in balans gebracht. Dit resultaat is door uzelf eenvoudig te onderhouden. Wij zijn blij jullie te kunnen mededelen dat wij vanaf 2020 een krachtige peeling aan de standaard acnebehandeling hebben toegevoegd. Voor relatief lage kosten kunnen wij een bijzonder effectieve behandeling aanbieden. Hiermee haal je het maximale uit je vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, dieptereiniging en een verzorgende crème. Onze focus ligt dan voornamelijk op het verwijderen van de onzuiverheden. Voor de totale behandeling plannen wij maar liefst 45 minuten in! Na elke behandeling is er verbetering zichtbaar en zie je de huid geleidelijk rustiger worden.

  DERMAQUEST SALICYLIC PREP SOLUTION

  Voor het behandelen van acne zetten wij graag salicylzuur in. Dit natuurlijke zuur wordt ingezet als een peeling. Salicylzuur maakt de bovenste laag van de huid zacht waardoor huidcellen makkelijker loslaten. Dit zorgt voor minder mee-eters en puistjes. Salicylzuur dringt tot diep in de poriën door en heeft het vermogen om talg op te lossen. Het ingrediënt heeft ook een roodheid verminderend en ontstekingsremmend effect. Dit maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen. Geloof het of niet, maar salicylzuur is echt zo goed als het klinkt. Daarom zit in de DERMAQUEST Salicylic Prep Solution maar liefst 5% salicylzuur verwerkt. Deze actieve werkstof is samen met glycolzuur en melkzuur gecombineerd om de peeling nog krachtiger te maken.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *