Endermotherapie

KENMERKEN VAN ONGELIJKMATIGE VERDELINGEN & HUIDVERSLAPPING

Een ongelijkmatige verdeling komt voornamelijk bij vrouwen voor. Denk hierbij aan lipoedeem, panniculose (cellulite), huidverslapping door huidveroudering of zwangerschap, striemen (striae) en verhardingen na een liposuctie of liposculptuur.

ENDERMOLOGIE

Met behulp van een LPG-apparaat kan een intensieve bindweefselmassage gegeven worden. De endermologie behandeling stimuleert de afvoer van vetcellen en lymfevocht, verzacht verhard littekenweefsel en bevordert de doorbloeding van de huid. Door middel van endermologie nemen vet- en vochtophopingen af en wordt de bindweefselstructuur verbeterd. Ook de vorming van elastine- en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd. De huid wordt gezonder, steviger, soepeler en gladder. Het wordt tevens ingezet bij lymfoedeem, littekens en bij pijn aan spieren en gewrichten.

VOORZORG

Bij aanvang van de behandeling mag u niet zwanger zijn en geen borstvoeding geven.

DE BEHANDELING

Met een LPG-behandelkop wordt een huidplooi door middel van een vacuüm omhoog gehaald en met behulp van cilinders in een langzame beweging afgerold. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De LPG-behandelkop geeft als het ware een intensieve bindweefselmassage.

NAZORG

Wij adviseren om direct na de behandeling minstens een half uur te bewegen. Ter ondersteuning van het resultaat is het volgen van een gezond voedingspatroon van belang. Ook raden wij het drinken van minstens twee liter per dag aan. Daarnaast versterkt krachttraining het effect van endermologie.

RESULTATEN

Na één maand begint u het verschil te merken. Na drie maanden is over het algemeen het eindresultaat bereikt.

VOOR EN NA FOTO’S

In de huidkliniek worden therapieën regelmatig met elkaar gecombineerd. Een resultaat is daarom vaak niet toe te schrijven aan één soort therapie. Het kan daarom zijn dat dezelfde foto ook bij een ander soort therapie wordt weergegeven. Hieronder worden foto’s getoond met een realistisch resultaat, waarbij een huidprobleem verminderd en niet helemaal verdwenen is. Het resultaat verschilt namelijk per persoon.

RESULTATEN Website Mobiel (22)
RESULTATEN Website Mobiel (22)
previous arrow
next arrow
RESULTATEN Website Desktop (21)
RESULTATEN Website Desktop (21)
previous arrow
next arrow

AANTAL BEHANDELINGEN & BEHANDELFREQUENTIE

De behandeling wordt in een hogere frequentie gestart en daarna afgebouwd. We starten met twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van éénmaal per vier tot zes weken het bereikte resultaat onderhouden.

VERGOEDINGEN

De behandeling van lymfoedeem en lipoedeem valt onder oedeemtherapie. En de behandeling van littekens onder littekentherapie. Deze indicaties worden in meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Raadpleeg het vergoedingenoverzicht voor meer informatie. SKINMED is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en onze huidtherapeut is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

TARIEVEN

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar is niet mogelijk

Endermologie behandeling: een zitting € 50,-
Endermologie behandeling: tien zittingen (na aankoop maximaal 3 maanden geldig) € 450,-

AFSPRAAK MAKEN

Tijdens een intakegesprek bespreekt u eerst uw vragen en verwachtingen met de huidtherapeut. De huidtherapeut bekijkt uw huid en stelt een aantal belangrijke vragen over uw huid. Vervolgens stelt de huidtherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op. Aan de hand van het behandelplan wordt een prijsindicatie gegeven.

Voor het intakegesprek reserveren wij 30 minuten in de agenda. We bieden het eerste intakegesprek kosteloos en vrijblijvend aan. Een afspraak voor het intakegesprek kunt u maken via 06-30058505, info@skinmed.nl of het afsprakensysteem.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.